alloygator wheel protection
alloygator wheel protection
alloygator wheel protection

ALLOYGATOR WHEEL PROTECTION

Bescherm je lichtmetalen velgen tegen stoeprandschade en bespaar veel geld op dure wielreparaties met AlloyGator Wheel Protection. MIRA-gecertificeerd en TüV-goedgekeurd In tegenstelling tot andere zelfklevende producten, is AlloyGator een zeer geavanceerde, spuitgegoten oplossing en de wereldleider op het gebied van bescherming van lichtmetalen velgen. In diverse kleuren beschikbaar, passend bij uw auto.

Certificering

AlloyGator heeft een officiële, gecertificeerde goedkeuring gekregen van TÜV SÜD en het Tsjechische Ministerie van Transport voor technische dienst voor hun lichtmetalen velgen van AlloyGator.

AlloyGator is een bekroond lichtmetalen velgbeschermingssysteem dat het risico op wielschade enorm verkleint. Het gepatenteerde velgbeschermingssysteem past tussen de velg en de band en is ontworpen om lichtmetalen velgen te beschermen tegen stoeprandschade en schade aan de kuilen. Exclusieve set zilver AlloyGators.

MONTAGE

Van IJzendoorn Car Detailing is officieel dealer van dit unieke product en heeft speciaal gereedschap om deze protectors te monteren. Wij adviseren u dit niet zelf te doen. Het is precisiewerk en bij een niet-kundige montage loopt u veiligheid- of schaderisico’s. Wij zien u graag in onze showroom.

alloygator wheel protection