AUTO WAXEN

auto waxen

Wilt u zeker weten dat uw auto goed beschermd is tegen vocht, UV-straling en vuil? Kies er dan voor om uw auto te waxen. Hiermee beschermt u de laklaag van de carrosserie én zorgt u ervoor dat uw auto er weer glanzend bij staat.

Hoe gaan wij te werk? Uw voertuig wordt afgespoten met hoge druk om zand, vliegen en ander oppervlakkig vuil te verwijderen. Vervolgens worden de sponningen, wielkasten en velgen met veilige reinigingsmiddelen ingespoten, gewassen en afgespoten. Hardnekkige oneffenheden zoals hars, teer, oxidatie etc. wordt verwijderd. Tot slot wordt de auto gedroogd. Nu is het tijd om te gaan waxen.

AUTO WAXEN: DE JUISTE WAX

Het auto waxen zorgt voor een ultieme bescherming en geeft de lak en nog diepere (wet-look) glans. Wij werken met uitsluitend hoogwaardige paste (harde vorm) waxen. Er kan gekozen worden uit verschillende soorten waxen, wij informeren u graag bij het maken van een keuze.

AUTO WAXEN: NIET TE VAAK

En dan nog een aandachtspunt: we krijgen regelmatig van klanten de vraag hoe vaak u een auto moet waxen. Ons advies is om dit niet te vaak te doen. Als richtlijn kunt u een periode van zo’n 4-6 maanden tussen de waxbeurten aanhouden. Hou er echter wel rekening mee dat elke auto anders is. Uw ogen en vingers kunnen u vaak precies vertellen wanneer het tijd is om de auto weer te waxen.

AUTO WAXEN

U kunt snel en eenvoudig online een afspraak maken. Vraag een offerte aan voor het waxen van uw auto.

Ik wil een offerte op maat

Van IJzendoorn Car Detailing staat bekend om zijn kwaliteit en uitgebreide service. Zo wassen en polijsten wij auto’s voor klanten in de gehele Betuwe / Maas & Waal en in de volgende plaatsen: Aalst, Asch, Beneden-Leeuwen, Beusichem, Boven-Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Culemborg, Deil, Dreumel, Drumpt, Druten, Echteld, Eck en Wiel, Eldik, Erichem, Est, Geldermalsen, Heesselt, IJzendoorn, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Kesteren, Lienden, Maurik, Meteren, Neerijnen, Ochten, Ommeren, Ophemert, Opheusden, Opijnen, Rijswijk, Tiel, Tricht, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel, Zennewijnen, Zoelmond.