AUTO COATING / LAKVERZEGELING

auto coating

De prachtige glans die na de behandeling in de lak zit wordt extreem lang beschermd door een coating. De lakverzegeling/coating vormt een beschermende laag op de lak die beschermt tegen bijvoorbeeld fijne krasjes die veroorzaakt door wassen. Maar ook tegen; zure regen, vogelpoep, en uv-straling. Een prachtige methode op het gebied van car detailing.

Hoe gaan wij te werk? Uw voertuig wordt afgespoten met hoge druk om zand, vliegen en ander oppervlakkig vuil te verwijderen. Vervolgens worden de sponningen, wielkasten en velgen met veilige reinigingsmiddelen ingespoten, gewassen en afgespoten. Hardnekkige oneffenheden zoals hars, teer, oxidatie etc. wordt verwijderd met behulp van ‘kleien’. Tot slot wordt de auto gedroogd. Nu is het tijd om te gaan polijsten, voor het geval er nog krassen in de lak zitten. Na het polijsten wordt de coating aangebracht.

WAAROM KIEZEN VOOR COATING?

In de volgende situaties is het raadzaam om uw auto te laten coaten:

  • Ultieme bescherming
  • Permanente glans
  • Nooit meer poetsen
  • Gemak

WAT IS EEN GLASCOATING?

Glascoating voor uw autolak is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van autobescherming. De glascoating wordt keihard en beschermt de lak van uw auto tegen invloeden van buitenaf. En dit voor een periode van 3 of 5 jaar! De glascoating zorgt voor een wetlook en een ultieme glans. Glascoating is niet alleen bedoeld om uw lak er langer mooi uit te laten zien maar ook om onderhoud te vergemakkelijken.

MERKEN

Glascoating is voor alle exclusieve automerken geschikt, zoals Porsche, Jaguar, Tesla, Ferrari, Masserati, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Volkswagen,  Chrysler, Dodge, RAM, Jeep, Range Rover, Mazda, MINI, Lexus, Renault, Peugeot, Opel, Toyota, etc.

AUTO COATING

U kunt snel en eenvoudig online een afspraak maken. Vraag een offerte aan voor het coaten van uw auto.

Ik wil een offerte op maat

Van IJzendoorn Car Detailing staat bekend om zijn kwaliteit en uitgebreide service. Zo wassen en polijsten wij auto’s voor klanten in de gehele Betuwe / Maas & Waal en in de volgende plaatsen: Aalst, Asch, Beneden-Leeuwen, Beusichem, Boven-Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Culemborg, Deil, Dreumel, Drumpt, Druten, Echteld, Eck en Wiel, Eldik, Erichem, Est, Geldermalsen, Heesselt, IJzendoorn, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Kesteren, Lienden, Maurik, Meteren, Neerijnen, Ochten, Ommeren, Ophemert, Opheusden, Opijnen, Rijswijk, Tiel, Tricht, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel, Zennewijnen, Zoelmond.