OVER ONS AUTOPOLIJSTBEDRIJF

ONZE LOCATIE

Van IJzendoorn Car Detailing
Van IJzendoorn Car Detailing

Van IJzendoorn Car Detailing

Lingewei 81

4004 LH Tiel

06 -14 88 80 79

info@vanijzendoorncardetailing.nl

vanijzendoorncardetailing.nl

(wij zijn gevestigd aan de A15, afslag 33, bedrijventerrein Medel)

U bent er zo. Vanuit Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Nijmegen is het ca. 30 tot 40 minuten autorijden.

Mijn naam is René van IJzendoorn. Ik ben detailer van beroep.  Wat dat inhoudt?

Oog voor detail, bij elke auto streven naar perfectie. Detailen is het minutieus herstellen van de glans en reflectie van de autolak.

Uw auto ziet er daardoor weer beter als nieuw uit. Daarna krijgt de lak de best mogelijke bescherming. Van IJzendoorn Car Detailing  is gespecialiseerd in het aanbrengen van glascoating. Ik gebruik uitsluitend de beste producten verkrijgbaar op de markt. Zo geniet u langer van uw geliefde auto!

“Tijdens mijn jeugdjaren was ik in mijn vrije tijd altijd al bezig met het polijsten van mijn vader’s auto en die van mijn zus. Oorspronkelijk als automonteur begonnen in een vakgarage, maar al snel dacht ik aan een eigen bedrijf. Als één van de jongste ondernemers van Nederland ben ik toen gestart met een autopoetsbedrijf met als doel om binnen een paar jaar tot de beste detailers van Nederland te behoren”.

Hieruit is Van IJzendoorn Car Detailing geboren. Ik doe altijd dat stapje extra op het gebied van car detailing. Alleen door gebruik te maken van de beste methodes en voortdurend te innoveren kunnen wij het allerbeste resultaat aan u bieden. Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is; of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En hier kunnen wij u bij helpen.

Wij hebben een aantal pakketten samengesteld voor u, deze vindt u via exterieur detailing behandelingen. Vanzelfsprekend is maatwerk ook mogelijk. Allereerst luisteren wij naar uw wensen, vervolgens stellen wij een plan van aanpak op. Nadat dit werkplan is uitgevoerd is een verbluffend resultaat gegarandeerd. Een uiterst mooie glans is belangrijk, maar een langdurig mooie glans is nog veel belangrijker voor ons en onze klanten. Daarom onze slogan: “Get a showroom shine, every time”.

René van IJzendoorn jr – eigenaar

rene van ijzendoorn
Maak een afspraak