OVER ONS AUTOPOLIJSTBEDRIJF

ONZE LOCATIE

Van IJzendoorn Car Detailing
Van IJzendoorn Car Detailing

Van IJzendoorn Car Detailing

Lingewei 81

4004 LH Tiel

06 -14 88 80 79

info@vanijzendoorncardetailing.nl

vanijzendoorncardetailing.nl

(wij zijn gevestigd aan de A15, afslag 33, bedrijventerrein Medel)

U bent er zo. Vanuit Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Nijmegen is het ca. 30 tot 40 minuten autorijden.

Passie, toewijding, geduld zijn slechts enkele begrippen die bij ons hoog in het vaandel staan. Hoe wij ons onderscheiden ten opzichte van een ieder ander auto polijstbedrijf en een doorsnee polijstbeurt, laten wij u graag zien op onze website.

“Tijdens mijn jeugdjaren was ik in mijn vrije tijd altijd al bezig met het polijsten van mijn vader’s auto en die van mijn zus. Oorspronkelijk als automonteur begonnen in een vakgarage, maar dat dit uiteindelijk een full-time baan zou worden had ik toen nooit durven dromen, van mijn hobby heb ik duidelijk mijn beroep gemaakt.”

Hoe onderscheid ik mij ten opzichte van een doorsnee autopolijstbedrijf?

“Als gepassioneerd autoliefhebber ben ik altijd op zoek naar het allerbeste resultaat tijdens een polijstbeurt aan een auto”. “Alleen door te blijven doorontwikkelen en innoveren kun je jezelf onderscheiden en ga ik verder dan een doorsnee polijstbedrijf. Daarom spreek ik zelf liever van car detailing, want het resultaat zit hem in al die kleine details.”

Hieruit is Van IJzendoorn Car Detailing geboren. Wij doen altijd dat stapje extra op het gebied van car detailing. Alleen door gebruik te maken van de beste methodes en kwalitatief hoogwaardige producten kunnen wij het allerbeste resultaat aan u bieden. Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is; of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En hier kunnen wij u bij helpen.

Wij hebben een aantal pakketten samengesteld voor u, deze vindt u via exterieur detailing behandelingen. Vanzelfsprekend is maatwerk ook mogelijk. Allereerst luisteren wij naar de wensen van onze klanten, vervolgens stellen wij een plan van aanpak voor samen. Nadat dit werkplan is uitgevoerd is een gewenst verbluffend resultaat gegarandeerd. Een uiterst mooie glans is belangrijk, maar een langdurig mooie glans is nog veel belangrijker voor ons en onze klanten. Daarom onze slogan: “Get a showroom shine, everytime”.

René van IJzendoorn jr – eigenaar

rene van ijzendoorn
Maak een afspraak