OVER ONS AUTOPOLIJSTBEDRIJF

ONZE LOCATIE

Van IJzendoorn Car Detailing
Van IJzendoorn Car Detailing

Van IJzendoorn Car Detailing

Lingewei 81

4004 LH Tiel

06 -14 88 80 79

info@vanijzendoorncardetailing.nl

vanijzendoorncardetailing.nl

(wij zijn per 2 juni 2020 gevestigd

op het bedrijventerrein Medel)

Passie, toewijding, geduld zijn slechts enkele begrippen die bij ons hoog in het vaandel staan. Hoe wij ons onderscheiden ten opzichte van een ieder ander auto polijstbedrijf en een doorsnee polijstbeurt, laten wij u graag zien op onze website.

“Tijdens mijn jeugdjaren was ik in mijn vrije tijd altijd al bezig met het polijsten van mijn vader’s auto en die van mijn zus. Oorspronkelijk als automonteur begonnen in een vakgarage, maar dat dit uiteindelijk een full-time baan zou worden had ik toen nooit durven dromen, van mijn hobby heb ik duidelijk mijn beroep gemaakt.”

Hoe onderscheid ik mij ten opzichte van een doorsnee autopolijstbedrijf?

“Als gepassioneerd autoliefhebber ben ik altijd op zoek naar het allerbeste resultaat tijdens een polijstbeurt aan een auto”. “Alleen door te blijven doorontwikkelen en innoveren kun je jezelf onderscheiden en ga ik verder dan een doorsnee polijstbedrijf. Daarom spreek ik zelf liever van car detailing, want het resultaat zit hem in al die kleine details.”

Hieruit is Van IJzendoorn Car Detailing geboren. Wij doen altijd dat stapje extra op het gebied van car detailing. Alleen door gebruik te maken van de beste methodes en kwalitatief hoogwaardige producten kunnen wij het allerbeste resultaat aan u bieden. Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is; of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En hier kunnen wij u bij helpen.

Wij hebben een aantal pakketten samengesteld voor u, deze vindt u via exterieur detailing behandelingen. Vanzelfsprekend is maatwerk ook mogelijk. Allereerst luisteren wij naar de wensen van onze klanten, vervolgens stellen wij een plan van aanpak voor samen. Nadat dit werkplan is uitgevoerd is een gewenst verbluffend resultaat gegarandeerd. Een uiterst mooie glans is belangrijk, maar een langdurig mooie glans is nog veel belangrijker voor ons en onze klanten.

René van IJzendoorn jr – eigenaar

Maak een afspraak

CAR DETAILING WERKPLAATS

Onze car detailing werkplaats voldoet aan alle eisen om de lak van uw auto weer in top conditie te krijgen. Wij werken uitsluitend met professionele gereedschappen en maken gebruik van de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Alleen op deze manier kunnen wij een top-eindresultaat aan u garanderen.

Er wordt altijd in een uiterst schone omgeving aan uw auto gewerkt, hiermee wordt het risico op beschadiging door invloeden van buitenaf tot een absoluut minimum beperkt. Bovendien vinden wij dit de prettigste manier van werken.

Auto polijsten
auto wassen