EEN NIEUWE AUTO DETAILEN, IS DAT WEL NODIG?

“GET A SHOWROOM SHINE, EVERY TIME”

Wist u dat nieuwe auto’s vrijwel altijd onbeschermd de fabriek verlaten? Ze staan daarna weken tot enkele maanden in weer en wind buiten. Ook tijdens het transport met trein, vrachtschip of vrachtwagen wordt de lak nog eens extra blootgesteld aan allerlei vervuiling. Ondanks soms zeer hoge ‘afleverkosten’ is een snelle ‘was en poetsbeurt’ veelal het enige wat er aan de auto gedaan wordt. Door vaak ondeskundige behandelingen heeft de autolak daarom bij afleverbeurt al lichte krasjes, een matige reflectie en zelfs polijstbanen door foutieve poetstechniek.

Wij zien zelfs in bepaalde situaties dat uw nieuwe auto, vlak voor aflevering, nog snel door de wasstraat wordt gehaald. Het gevolg is dat de nieuwe autolak al meteen vol zit met kleine krasjes. Vraag uw autoleverancier om dat niet te doen!

Van IJzendoorn Car Detailing komt dit soort lak-problemen zeer regelmatig tegen, en bij auto’s in íedere prijsklasse…van laag tot hoog. Ook bij gloednieuwe Tesla’s, Audi’s, Mercedes, etc.

U zult daarom 100% verschil zien met ons Detail Programma

Wij wassen de auto met o.a. een sterk reinigende foam en shampoo. Ook verwijderen we eventuele lijmresten van transportbescherming. Auto’s die via de trein vervoerd worden zijn vaak bedekt met vervuiling en vliegroest. Op witte en licht gekleurde lak te zien als bruin-oranje vlekjes. Op donkere lak valt dit niet zo op maar zit er uiteraard wel. Vliegroest (fijne metaaldeeltjes) is niet met wassen te verwijderen. Dit type vervuiling wordt met een de-ironizer en lakgum/clay verwijderd.

De gehele autolak wordt hierna geïnspecteerd met goede verlichting en zonodig gepolijst om eventuele fijne krasjes te verwijderen. De lak is nu goed geprepareerd om de glascoating aan te kunnen brengen.

Als lakbescherming gebruiken wij bij een nieuwe auto alleen de best mogelijke lakbescherming van Mayvinci.

Wij vertellen je graag vrijblijvend over de onderlinge verschillen in duurzaamheid én garantie.

(Lees hier meer over de soorten glascoating/lakverzegeling).

Na onze behandeling met glascoating is de autolak jarenlang supergoed beschermd

Een nieuwe auto behandelen met een glascoating is mogelijk vanaf € 650, excl. btw.

Voordelen van glascoating

De populariteit van glascoating is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Dit heeft een aantal redenen. Glascoating zorgt er namelijk voor dat uw autolak:

  •     Glanst
  •     Beschermd is door een harde coating
  •     Water afstoot en zelfreinigend werkt
  •     Slijtvast is
  •     Duurzaam is
  •     De originele kleur voor vele jaren behoudt; uw autolak blijft nieuw!

Mayvinci glascoating

Wij werken met het merk Mayvinci, op het gebied van beschermende keramische glas coatings en folies een productlijn uit het topsegment. Deze nieuwe generatie protectie is speciaal ontwikkeld om auto`s, motoren, jachten en vliegtuigen te voorzien van een uitzonderlijke bescherming. De producten van Mayvinci zijn ontstaan in samenwerking met zowel de beste ingenieurs als toonaangevende detailers. Door deze met elkaar te verbinden heeft Mayvinci het best mogelijke resultaat weten te behalen op het gebied van bescherming en glans.

De glascoating van Mayvinci is een van de hoogste en beste hardheid in de autowereld. Als Mayvinci dealer kunnen wij de glascoating op een perfecte wijze aanbrengen.

GLASCOATING MAYVINCI AYANMO

Ayanmo is het paradepaartje van Mayvinci en een permanente ceramische glascoating die bescherming bied tegen invloeden van buiten af.
Door de oppervlakte te isoleren van lucht kan het proces van oxidatie afgeremd worden waardoor glansverlies en dofheid wordt tegengegaan.
De moleculaire morfologie geeft de coating zijn hardheid, kras vertragende eigenschappen en elasticiteit met een groot esthetisch voordeel welke de concurrentie ver achter zich laat. Dankzij een uniek element van Ayanmo kan de coating werken met een lagere oppervlakte energie welke zorgt dat olie, water en stof (omgevingsvuil) afgestoten worden. Een geweldige diepe glans en parelend effect zijn kenmerkend voor deze uitzonderlijke coating Met het gebruik van de juiste optische meetapparatuur heeft Ayanmo 92 GU (Gloss Units) onder een hoek van 20 graden en 97 GU onder een hoek van 60 graden wat de beste meetwaarde is voor een nanokeramische glascoating tot op heden. De hechting van vuil is significant minder en uw auto zal langer schoon blijven.

Als Mayvinci dealer zijn wij gecertificeerd om deze glascoating aan te brengen. Wij garanderen een levensduur van de door ons aangebracht glascoating van 5 jaar! U ontvangt een Mayvinci-certificaat waarmee u zich kunt registreren bij Mayvinci ten behoeven van de garantie.

Prijzen Ayanmo behandeling op aanvraag verkrijgbaar >>

glascoating ayanmo
Ik wil een offerte op maat

Van IJzendoorn Car Detailing staat bekend om zijn kwaliteit en uitgebreide service. Zo wassen en polijsten wij auto’s voor klanten in de gehele Betuwe / Maas & Waal en in de volgende plaatsen: Aalst, Asch, Beneden-Leeuwen, Beusichem, Boven-Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Culemborg, Deil, Dreumel, Drumpt, Druten, Echteld, Eck en Wiel, Eldik, Erichem, Est, Geldermalsen, Heesselt, IJzendoorn, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Kesteren, Lienden, Maurik, Meteren, Neerijnen, Ochten, Ommeren, Ophemert, Opheusden, Opijnen, Rijswijk, Tiel, Tricht, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel, Zennewijnen, Zoelmond.