TESLA GLASCOATING

Tesla Coating Specialist

Glascoating – lakbescherming – lakverzegeling – Ceramische glascoating

Wij kunnen uw (nieuwe) Tesla voorzien van een prachtige glascoating. Bij Van IJzendoorn Car Detailing werken we met meerdere top-merken en diverse varianten glascoating. Bijvoorbeeld voor beste glans op een specifieke lakkleur, beste keuze voor een daily driver of juist voor maximale duurzaamheid/garantie. Zo kunnen we gericht uw Tesla de beste lakbescherming geven.
 • Een glascoating vormt een zeer duurzame, harde, glasheldere laag op de lak
 • Glascoating blijft meerdere jaren beschermen in vergelijking met een ouderwetse waxlaag
 • Vele jaren in plaats van weken
 • Een Tesla auto met glascoating heeft na tientallen wasbeurten veel minder waskrasjes dan een onbehandelde auto
 • Glasscoating is niet met autoshampoo te verwijderen
 • Een ouderwetse ‘waxlaag’ is na een paar wasbeurten wel verdwenen.
 • Vervuiling hecht zich vrijwel niet aan de gladde glascoating. De autolak is veel gemakkelijker te reinigen door de glasscoating / lakverzegeling. Dit is absoluut een voordeel, daarvan zijn al vele klanten 100% van overtuigd.
 • Glascoating met een garantiecertificaat.

Uiteraard is glascoating niet alleen op een Tesla Model S, model X, model Y, model 3 of alle andere modellen aan te brengen, maar op elk ander merk auto zoals Alfa Romeo, Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, Ferrari, Bentley.

Ook het tinten van de ramen (warmtewerende folie aanbrengen / blinderen), chrome delete of andere velgen monteren is mogelijk. Hiervoor werken we samen met diverse specialisten zodat alles in één keer uitgevoerd kan worden.

Bescherm uw auto tegen UV stralen (zonlicht), vogelpoep, strooizout en insecten! Glascoating voor uw autolak is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van autobescherming. De glascoating beschermt de lak van uw auto tegen invloeden van buitenaf. De coating is niet alleen bedoeld om uw lak er langer mooi uit te laten zien maar ook om onderhoud te vergemakkelijken.

Nieuwe Tesla

Wij zien in bepaalde situaties dat een nieuwe Tesla door de wasstraat gaat. Het gevolg is dat de nieuwe autolak al meteen vol zit met kleine krasjes. Niet doen! Voorzie uw nieuwe Tesla eerst van een glascoating.

Voordelen van glascoating voor uw Tesla

De populariteit van glascoating is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Dit heeft een aantal redenen. Glascoating zorgt er namelijk voor dat uw autolak:

 •     Glanst
 •     Beschermd is door een harde coating
 •     Water afstoot en zelfreinigend werkt
 •     Slijtvast is
 •     Duurzaam is
 •     De originele kleuren voor vele jaren behoudt; uw autolak blijft als het ware nieuw!

Ideaal ook voor nieuwe auto’s. Met name voor het merk Tesla.

Tesla glascoating lakverzegeling

Mayvinci glascoating

Wij werken met het merk Mayvinci, op het gebied van beschermende keramische glas coatings en folies een productlijn uit het topsegment. Deze nieuwe generatie protectie is speciaal ontwikkeld om auto`s, motoren, jachten en vliegtuigen te voorzien van een uitzonderlijke bescherming. De producten van Mayvinci zijn ontstaan in samenwerking met zowel de beste ingenieurs als toonaangevende detailers. Door deze met elkaar te verbinden heeft Mayvinci het best mogelijke resultaat weten te behalen op het gebied van bescherming en glans.

De glascoating van Mayvinci is een van de hoogste en beste hardheid in de autowereld. Als Mayvinci dealer kunnen wij de glascoating op een perfecte wijze aanbrengen.

Tesla Model 3 Glascoating lakverzegeling

Ik wil een offerte op maat

Van IJzendoorn Car Detailing staat bekend om zijn kwaliteit en uitgebreide service. Zo wassen en polijsten wij auto’s voor klanten in de gehele Betuwe / Maas & Waal en in de volgende plaatsen: Aalst, Asch, Beneden-Leeuwen, Beusichem, Boven-Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Culemborg, Deil, Dreumel, Drumpt, Druten, Echteld, Eck en Wiel, Eldik, Erichem, Est, Geldermalsen, Heesselt, IJzendoorn, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Kesteren, Lienden, Maurik, Meteren, Neerijnen, Ochten, Ommeren, Ophemert, Opheusden, Opijnen, Rijswijk, Tiel, Tricht, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel, Zennewijnen, Zoelmond.

Tesla lakverzegeling glascoating
Tesla lakverzegeling glascoating