GLASCOATING / LAKVERZEGELING

Glascoating: de ultieme bescherming

Bescherm uw auto tegen UV stralen (zonlicht), vogelpoep, strooizout en insecten! Glascoating (ook wel lakverzegeling genoemd) voor uw autolak is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van autobescherming. De glascoating beschermt de lak van uw auto tegen invloeden van buitenaf. De coating is niet alleen bedoeld om uw lak er langer mooi uit te laten zien maar ook om onderhoud te vergemakkelijken.

Voordelen van glascoating

De populariteit van glascoating is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Dit heeft een aantal redenen. Glascoating zorgt er namelijk voor dat uw autolak:

  •     Glanst ( ‘wet look’)
  •     Beschermd is door een harde coating
  •     Water afstoot en zelfreinigend werkt
  •     Slijtvast is
  •     Duurzaam is

Mayvinci glascoating

Wij werken met het merk Mayvinci, op het gebied van beschermende keramische glas coatings en folies een productlijn uit het topsegment. Deze nieuwe generatie protectie is speciaal ontwikkeld om auto`s, motoren, jachten en vliegtuigen te voorzien van een uitzonderlijke bescherming. De producten van Mayvinci zijn ontstaan in samenwerking met zowel de beste ingenieurs als toonaangevende detailers. Door deze met elkaar te verbinden heeft Mayvinci het best mogelijke resultaat weten te behalen op het gebied van bescherming en glans.

De glascoating van Mayvinci is een van de hoogste en beste hardheid in de autowereld. Als Mayvinci dealer kunnen wij de glascoating op een perfecte wijze aanbrengen.

Merken

Volvo Polestar 2

Glascoating van Mayvinci is voor alle exclusieve automerken geschikt, zoals Porsche, Jaguar, Tesla, Ferrari, Masserati, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Volkswagen,  Chrysler, Dodge, RAM, Jeep, Range Rover, Mazda, MINI, Lexus, Renault, Peugeot, Opel, Toyota, etc.

Van IJzendoorn Car detailing

Van IJzendoorn Car Detailing is een gespecialiseerd en servicegericht detailingbedrijf, expert in het polijsten, coaten en waxen van auto’s. U bent als trotse autobezitter te gast met uw auto, en uw kostbare bezit is verzekerd van een geconditioneerde omgeving waar er aan perfectie gewerkt kan worden.

Uw auto is bovendien bij ons in veilige handen: hij staat altijd binnen in een exclusieve detailstudio met videobewaking, hoogwaardig alarm en 24-uursbeveiliging.

Van IJzendoorn Car Detailing is gevestigd in Tiel, centraal gelegen in Nederland en makkelijk bereikbaar via de A15 (afslag 33). U bent er zo. Vanuit Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Nijmegen is het ca. 30 tot 40 minuten autorijden.

GLASCOATING MAYVINCI AYANMO

Ayanmo is het paradepaartje van Mayvinci en een permanente ceramische glascoating die bescherming bied tegen invloeden van buiten af.
Door de oppervlakte te isoleren van lucht kan het proces van oxidatie afgeremd worden waardoor glansverlies en dofheid wordt tegengegaan.
De moleculaire morfologie geeft de coating zijn hardheid, kras vertragende eigenschappen en elasticiteit met een groot esthetisch voordeel welke de concurrentie ver achter zich laat. Dankzij een uniek element van Ayanmo kan de coating werken met een lagere oppervlakte energie welke zorgt dat olie, water en stof (omgevingsvuil) afgestoten worden. Een geweldige diepe glans en parelend effect zijn kenmerkend voor deze uitzonderlijke coating Met het gebruik van de juiste optische meetapparatuur heeft Ayanmo 92 GU (Gloss Units) onder een hoek van 20 graden en 97 GU onder een hoek van 60 graden wat de beste meetwaarde is voor een nanokeramische glascoating tot op heden. De hechting van vuil is significant minder en uw auto zal langer schoon blijven.

Als Mayvinci dealer zijn wij gecertificeerd om deze glascoating aan te brengen. Wij garanderen een levensduur van de door ons aangebracht glascoating van 5 jaar! U ontvangt een Mayvinci-certificaat waarmee u zich kunt registreren bij Mayvinci ten behoeven van de garantie.

Prijzen Ayanmo behandeling op aanvraag verkrijgbaar >>

glascoating ayanmo

GLASCOATING MAYVINCI ORACLE

Oracle is een harde glascoating met een héél bijzondere structuur.  De glascoating heeft een “zelfherstellende” fase van ultrafijn materiaal om het oppervlak te herstellen en de mechanische en structurele integriteit van de lak te herstellen na schade. De bijzondere eigenschap wordt bereikt door periodieke onthechting en een speciaal reactieproces. Dit in tegenstelling tot de huidige coatings die vaak claimen “zelfherstellend” te zijn, maar gewoon een reflow-effect wegwerken,  waardoor dezelfde plek toch beschadigd blijft. Bovendien kan bij Oracle de ‘beschadigde’ plek meer dan één keer worden gerepareerd en behoudt de coating de unieke prestaties als deze weer opdroogt. De beschadiging kan door ons worden hersteld met speciale hitte/warmte apparatuur.

De Oracle coating wordt met de hand aangebracht in een zeer schone en temperatuurgestuurde omgeving en kan echt een prestatie van 5 jaar garanderen. Als Mayvinci dealer zijn wij gecertificeerd om deze bijzondere Oracle glascoating aan te brengen. Wij garanderen een levensduur van de door ons aangebracht glascoating van 5 jaar! U ontvangt een Mayvinci-certificaat waarmee u zich kunt registreren bij Mayvinci ten behoeven van de garantie.

Prijzen Ayanmo behandeling op aanvraag verkrijgbaar >>

Mayvinci Oracle glascoating

GLASCOATING MAYVINCI C16

Deze coating is een doorbraak op basis van keramische SiO2 chemie, en zal hiermee uw auto optimaal beschermen tegen invloeden van buitenaf. Met C16 worden gelakte oppervlaktes voorzien van een matrix membraan welke een solide verbinding aangaan met de ondergrond. Water en vuil zal hierdoor nauwelijks hechten.
De helderheid van C16 is een enorme versterking in glans en bescherming van uw voertuig. Het wassen en schoonhouden wordt vele malen makkelijker en sneller. Wij garanderen een levensduur van de door ons aangebracht glascoating van 3 jaar!

Mayvinci C16 is alleen aan te brengen door gespecialiseerde Mayvinci dealers, zoals Van IJzendoorn Car Detailing.

Prijzen C16 op aanvraag verkrijgbaar >>

Mayvinci C16

GLASCOATING MAYVINCI MK4

MK4 bestaat uit SiO2-verbonden nanodeeltjes en is een chemisch inert. De nano coating zorgt er voor dat de autolak meer duurzaam is en goed bestand
is tegen chemische belasting, alle weers invloeden, uv, vocht, vuil, en biedt een hogere kras vertragende werking als de meeste blanke lakken.

Maximale wax achtige glans en parelend effect zijn kenmerkend voor deze coating. Wij garanderen een levensduur van de door ons aangebracht coating van 1,5 jaar!

Mayvinci MK4 is alleen aan te brengen door gespecialiseerde Mayvinci dealers, zoals Van IJzendoorn Car Detailing.

Prijzen MK4 op aanvraag verkrijgbaar >>

Mayvinci MK4

MAYVINCI WHEEL GUARD

Wheel Guard heeft een unieke binding met autowielen. Dankzij de doorbraak in de combinatie van organische en anorganische SiO2-elementen stoot de coating remstof en straatvuil af. Het product is bestand tegen zeer hoge temperaturen waardoor contact met remstof opgevangen kan worden. Zo worden uw velgen optimaal beschermd.Door de vuilafstotende werking laten velgen zich makkelijk reinigen.

De Wheel Guard is de meest geavanceerde velgcoating op de markt en een absolute must om uw kostbare wielen te beschermen en te onderhouden. Mayvinci Wheel Guard is alleen aan te brengen door gespecialiseerde Mayvinci dealers, zoals Van IJzendoorn Car Detailing.

Prijzen Wheel Guard op aanvraag verkrijgbaar >>

Mayvinci wheelguard

MAYVINCI  OVERCOAT

Overcoat is een tijdelijke coating die een microscopische, keramiek achtige matrix van SiO2-bescherming biedt, die oxiderende elementen afstoot en tegelijkertijd de diepe glans van de Mayvinci coating vasthoudt. Deze overcoat wordt aangebracht om de net aangebrachte basis coating te beschermen tot deze volledig is uitgehard.

Dit product is te gebruiken in combinatie met alle Mayvinci coatings. Mayvinci Overcoat is alleen aan te brengen door onze gespecialiseerde Mayvinci dealers, zoals Van IJzendoorn Car Detailing.

Mayvinci Overcoat brengen wij gratis aan in combinatie met een van bovenstaande glascoatingbehandelingen van Mayvinci.

Mayvinci Overcoat
Mayvinci Lamborhini