SPOT REPAIR

Van IJzendoorn Car Detailing loopt graag voorop met de nieuwste technieken. Naast de traditionele schadeherstelmogelijkheden bieden wij nu nu ook ‘spotrepair’. Hierbij herstellen we de schade, zonder dat we onderdelen van de auto in zijn geheel worden aangepakt. Wij repareren de beschadiging, schuren en poetsen totdat de beschadiging onzichtbaar is en het herstelde onderdeel er weer als nieuw uitziet. Voorwaarde is dat de schade niet groter is dan een A4’tje (20 tot 30 cm).

Waarom kiezen voor spotrepair?

Omdat spotrepair zich enkel richt op de schade zelf, is het een hele effectieve manier van schadeherstel. Denkt u aan oppervlakkige krassen of een andere beschadiging op de hoek van een bumper of plaatdeel, in plaats van het helemaal overspuiten van het onderdeel, pakt spotrepair alleen het beschadigde hoekje aan. Dit gaat sneller en u bent veel voordeliger uit. U bespaart dus geld én uw auto is dezelfde dag weer mooi en schadevrij.

Plaatselijk herstel bumper of carrosserie zonder kleurverschil!

Onze schade expert heeft meetapparatuur om de exacte kleur van uw lak te meten. Zo mengt onze apparatuur precies dezelfde kleur als die van de auto. De lak wordt professioneel plaatselijk aangebracht zodat u nergens kleurverschil ziet. Soms spuiten we een direct aangrenzend deel voor de zekerheid, maar dat is vaak niet eens nodig. Onze lak is daarnaast ook nog eens sneldrogend. U bent binnen een dag weer op weg!

Wat kost spotrepair?

De prijzen voor spotrepair zijn afhankelijk van het formaat van de schade. Wij kunnen u alles vertellen over spotrepair en de kosten. Hoe voordelig? Dat hangt ervan af, spotrepair prijzen zijn namelijk helemaal afhankelijk van uw situatie. Wat voor soort lak heeft u, wat voor auto rijdt u, welk onderdeel is beschadigd en hoe groot is de schade? Bij Van IJzendoorn Car Detailing weet u gelukkig snel wat de exacte spotrepair kosten gaan zijn voor uw schadeherstel.

Wel of  niet claimen bij uw verzekeraar?

U bent al snel vijf schadevrije jaren kwijt wanneer u een relatief klein bedrag claimt bij uw verzekeraar. In veel gevallen doet u er daarom verstandig aan om de kleine autoschade zelf uit eigen potemonnee te betalen. Dat bespaart u uiteindelijk veel geld.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en u weet snel meer.

SPOT REPAIR

KRASSEN
BUMPER
PLAATDEEL

Krassen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Bumpers worden gerepareerd en blinken weer als nieuw.

Plaatselijke schade wordt hersteld en oogt weer als nieuw.

IK WIL EEN OFFERTE OP MAAT

Van IJzendoorn Car Detailing staat bekend om zijn kwaliteit en uitgebreide service. Zo wassen en polijsten wij auto’s voor klanten in de gehele Betuwe / Maas & Waal en in de volgende plaatsen: Aalst, Asch, Beneden-Leeuwen, Beusichem, Boven-Leeuwen, Buren, Buurmalsen, Culemborg, Deil, Dreumel, Drumpt, Druten, Echteld, Eck en Wiel, Eldik, Erichem, Est, Geldermalsen, Heesselt, IJzendoorn, Ingen, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Kesteren, Lienden, Maurik, Meteren, Neerijnen, Ochten, Ommeren, Ophemert, Opheusden, Opijnen, Rijswijk, Tiel, Tricht, Varik, Waardenburg, Wadenoijen, Wamel, Zennewijnen, Zoelmond.