ONZE SHOWROOM

Onze car detailing showroom voldoet aan alle eisen om de lak van uw auto weer in top conditie te krijgen. Wij werken uitsluitend met professionele gereedschappen en maken gebruik van de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Alleen op deze manier kunnen wij een top-eindresultaat aan u garanderen.

Er wordt altijd in een uiterst schone omgeving aan uw auto gewerkt, hiermee wordt het risico op beschadiging door invloeden van buitenaf tot een absoluut minimum beperkt. Bovendien vinden wij dit de prettigste manier van werken.

Uw auto is bij ons in veilige handen: hij staat altijd binnen in een exclusieve detailstudio met videobewaking, hoogwaardig alarm en 24-uursbeveiliging.

Wij zijn erg trots op de uitstraling van onze car detailing showroom en willen dit graag aan u laten zien. Breng een bezoek aan ons bedrijf. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat de mensen een juiste indruk krijgen van ons bedrijf. In onze showroom kunnen wij waar maken wat wij u beloven: ‘Get a showroom shine, every time’.

Tot ziens in onze showroom!

P.S.
Wilt u er zeker zijn dat wij aanwezig zijn, bel ons van te voren: 06-14888079.

glascoating Mercedes e-klasse coupe
Volvo lakverzegeling
Tesla Model 3 Glascoating lakverzegeling
Volvo Polestar 2
Audi
Mercedes
Audi polijsten
Volvo lakverzegeling
Range Rover weer in nieuwstaat
Porsche Van IJzendoorn Car detailing
glascoating
Tesla Model 3 Glascoating lakverzegeling
Porsche
Porsche